fbpx
MENU

Ema & Josip

April 23, 2024

Ema i Josip prekrasan su mladi par koji me oduševio već prilikom prvog susreta. Mislili su na sve pojedinosti, ali i pripremili vjenčanje koje je odisalo svime kakvi su oni; prirodni, opušteni i zaljubljeni. Fotografirati njihovo vjenčanje bilo je prekrasno iskustvo!

Naime, za najvažniji dan u godini pripreme traju dugo, često mjesecima. Dogovaraju se detalji, osmišljavaju i najmanje sitnice. Zakazuju se prostori, prebrojavaju gosti, odabire se fotograf. Za najvažniji dan u godini, lista želja, mogućnosti i zadataka duga je i iscrpna, a jednom kad dođe taj dan pritisak je velik. Hoće li sve proći glatko? Hoće li svi biti zadovoljni? Jesu li mislili na sve?

Ema i Josip izniman su primjer koliko je priprema važna, koliko su detalji važni, kao i zadovoljstvo gostiju, ali da su najvažniji upravo – oni. Nasmijani, prirodni i puni ljubavi, pobrinuli su se da jedan od najvažnijih dana u godini prođe emotivno i bez puno stresa, i sami sebi priuštili nezaboravan vjenčani dan.

Tog su dana bili neumoljivo veseli i neopterećeni, a sam čin vjenčanja bio je posebno iskren i emotivan. Jako su pazili na detalje, ali su bili i vrlo jednostavni. Najbolji primjer je Emina lijepa, ali stilizirana vjenčanica, s tradicionalnim velom kao centralnim ukrasom.

Za vrijeme fotografiranja bili su vrlo opušteni i puni ljubavi, a kad god bi se dogodila neka neočekivana situacija (a vjerujte mi, uvijek ih bude!), par je ponovno reagirao smireno i s osmijehom na licu.

Mislim da se ta njihova autentičnost osjeti i na fotografijama; ta zaljubljenost, toplina i igra. Uživao sam radeći s njima.

Hvala Emi i Josipu!

❤️

CLOSE